Fordelene med å velge en kjøkkenventilator med ekstern motor

Fordelene-med-a-velge-en-kjokkenventilator-med-ekstern-motor-980×653-1-980×637

Kjøkkenventilatoren, eller kjøkkenvifta, som den også kalles, er et fast innslag i bortimot alle norske hjem. Det er ikke rart, for denne utrolig praktiske oppfinnelsen fører med seg mange kjekke og helsefremmende fordeler. Den fjerner fett- og stekos, antennelige stoffer, gasser, røyk, lukt, varme og vanndamp fra lufta i hjemmet ditt ved å filtrere og suge ut lufta. Hvis du søker på frasen kjøkkenventilator med ekstern motor på nett, vil du få opp mange flotte og praktiske modeller i forskjellige prisklasser og design. Bare fordi kjøkkenvifter er veldig praktiske, er de er ikke nødt til å være stygge og kjedelige!

Hva er en kjøkkenventilator med ekstern motor?

En kjøkkenventilator med ekstern motor, er, kort forklart, en kjøkkenvifte der motoren og selve ventilatordelen ikke er montert sammen i én enhet, men der ventilatordelen installeres for seg, og motoren monteres et annet sted. Dette innebærer at det blir enklere for deg å bytte ut selve ventilatordelen ved behov, og at du står mer fritt til å velge hvor kraftig motor du vil ha til ventilatoren, men du får også mange andre flotte fordeler med en ekstern motor.

Hvorfor du bør velge en kjøkkenventilator med ekstern motor

Ventilatorer med en ekstern motor er et praktisk og smart valg. De gir deg nemlig også større monteringsmuligheter med tanke på plassering enn varianter med integrert motor. Fordi ventilatoren og motoren er separate, kan du montere den store og klumpete motoren på et loft, på en vegg, inne i et skap, i taket – bare fantasien setter grenser. Dermed kan du få motoren bort fra synsfelt og hørevidde. Selve ventilatordelen blir selvsagt også mye lettere og mer håndterbar enn på integrerte modeller. Det innebærer at den også kan festes eller plasseres på flere steder. Du kan rett og slett skreddersy din egen ventilatorløsning ved å velge en med ekstern motor. Dette er spesielt praktisk hvis du planlegger å bygge eller er i ferd med å pusse opp et designkjøkken eller et kjøkken med andre dimensjoner enn de som er standard.

Hva er fordelene med å installere en kjøkkenventilator med ekstern motor?

Det er ikke bare monteringsfriheten som gjør kjøkkenvifter med eksterne motorer så praktiske. De lager også mindre støy enn kjøkkenvifter med integrert motor. Støynivået er noe av det aller viktigste å tenke over når du skal velge kjøkkenventilator, for det blir raskt utrolig irriterende med en som bråker mye. Husk at dette er et apparat du sannsynligvis vil bruke hver dag, og stå under i alt fra en halvtime til flere timer i løpet av en dag. Da er det en kjempefordel at vifta er så stillegående som overhodet mulig. Med en ekstern motor kan du installere den bråkete motoren på et lydisolert sted, som på loftet, bak en vegg, utenpå huset, eller på taket, så du du får fjernet støyen fra kjøkkenets koselige atmosfære.

Noen ganger trenger man ikke en gang å kjøpe både ventilator og motor. Det finnes nemlig boligblokker som har sentralventilasjon, der det allerede er plassert en ekstern motor i blokka. Da kan du kjøpe en kjøkkenventilator for ekstern motor og benytte deg av dette praktiske opplegget. Det er også billigere enn å måtte kjøpe kjøkkenvifte med motor.

Spar strøm med en kjøkkenventilator med ekstern motor

Kjøkkenvifta har lenge hatt rykte på seg for å være et av strømslukene på kjøkkenet. Men, med ny teknologi og forskning, har vi kommet langt på veien mot den ultimat bærekraftige og strømbesparende vifteløsningen til ditt hjem. Med Fjäråskupans egenutviklede ventilatormotor får du en veldig smart løsning, der alle mulige grep har blitt tatt for å gjøre viften så energieffektiv som mulig. Fjäråskupan kaller løsningen E:control, og der har vi tenkt på alt fra å bruke en mer energieffektiv likestrømsmotor til å bytte ut tradisjonelle lyspærer med strømbesparende LED-pærer. Se etter E:control når du søker etter kjøkkenventilator ekstern motor på nett hvis du vil spare både miljøet og penger.

Hvis du er nysgjerrig på kjøkkenventilator for ekstern motor og pris finner du også dette lett på nett, og vi kan berolige deg med at det finnes noe for enhver smak og i enhver prisklasse!