Hvorfor skal du velge kjøkkenventilator med ekstern motor?

Kjokkenventilator-med-ekstern-motor-980×653-2-980×637
Kjøkkenviften er en nødvendighet i de aller fleste hjem. På sitt beste bidrar den stort til en god, hygienisk og koselig atmosfære på kjøkkenet. Men på sitt verste forstyrrer den både matro og kommunikasjon med sin ustanselige during. Med en kjøkkenventilator med ekstern motor unngår du denne problemstillingen helt. Få matlysten tilbake med en stillegående, effektiv, smart og miljøvennlig kjøkkenvifte med ekstern motor.

Kjøkkenventilator med ekstern motor er svært effektiv

Kjøkkenvifta har lenge gått for å være en strømversting. Dette stemmer riktignok ikke nødvendigvis i dag. Teknologien har blitt kraftig utviklet, og fokuset på å spare strøm større. Dermed finnes det mange kjøkkenviftealternativer i dag som ikke bidrar nevneverdig til strømregningen din. En ekstra strømbesparende viftetype, er nettopp vifter med ekstern ventilatormotor. Fjäråskupan har en serie med ventilatormotorer de har utviklet for egen maskin, og disse er lagd nettopp med tanke på strømsparing. Serien heter E:control, og er ideell for deg som både bryr deg om økonomi og miljø.

Kjøkkenventilator med ekstern motor fjerner dårlig inneluft

En kjøkkenventilator med ekstern motor fjerner stekos, antennelige eller giftige gasser, matlukt, damp, røyk, og varme fra kjøkkenet ditt ved å filtrere og suge luften ut. Luften resirkuleres altså ikke tilbake inn i boligen, men forsvinner ut i det fri. Dermed er du garantert enda bedre beskyttelse mot sykdomsfremkallende gasser og stoffer. Mange kjøkkenviftemodeller opererer ved å filtrere lufta gjennom et kullfilter, for så å sende den rensede lufta tilbake inn på kjøkkenet. Da er det viktig å huske å skifte filter regelmessig for at viften skal opprettholde effektiviteten og utføre jobben sin korrekt. Dette trenger du ikke tenke på med et ventilatorsystem med ekstern motor.

Kjøkkenventilator med ekstern motor har sensorsyring

Ny og spennende teknologi som smarthjem og sensorteknologi er i vinden som aldri før, og kjøkkenviftene er intet unntak. Ved hjelp av sensorer kan ventilatoren f.eks. justere sugestyrke selv, ettersom de fanger opp mer eller mindre damp og os. Slik sparer du både lommeboken og miljøet, for viften merker når det er mindre os, og vil automatisk nedjustere viftekraften i forhold til dette.

Regnes som den beste teknologien for stille drift

Kjøkkenvifter med eksterne motorer har flere gode egenskaper enn avsuget. De produserer nemlig også mindre støy enn integrerte ventilatortyper. Vi har alle opplevd hvor mye en støyende kjøkkenvifte kan ødelegge for matlagingsgleden, og særlig når du har gjester. Den eksterne motoren lar deg plassere motor og hette på hvert sitt sted. Dermed kan du installere den bråkete motoren på et skjermet sted, som utenpå huset eller på loftet, og slik få et mer harmonisk og stille kjøkkenmiljø.

Kjøkkenventilator med ekstern motor er miljøvennlig

På grunn av sine strømbesparende egenskaper, er ventilatorer med ekstern motor også mer miljøvennlige enn andre typer ved at de sparer strøm. Med E:control-serien vi så vidt nevnte tidligere, kan du ta nok et steg inn i en mer bærekraftig hverdag. Fjäråskupans egenutviklede E:control-motor gir deg den ultimate strømbesparende løsningen. Alt fra lyspærer til motorfunksjon har blitt utviklet med strømsparing som målsetting. Hvis du vil spare både miljøet og penger, bør du se etter E:control når du søker etter «kjøkkenventilator ekstern motor» på nett.

Kjøp en kjøkkenventilator med ekstern motor for ditt kjøkken

En vifte med ekstern motor er et veldig praktisk, men også estetisk gunstig valg. Du får mye større plasseringsmuligheter på kjøkkenet. Med en kjøkkenventilator med ekstern motor får du plassert ventilatorhetten og motoren hver for seg, og dermed kan du installere den bråkete og stygge motoren ute av syns- og hørevidde. Mer informasjon om ventilatormotor og pris finner du på våre nettsider.

Emir-Product

MIXER

Enigma-Product

KAFÉ