Planer om å montere ventilator i skap? Les videre!

Montere ventilator i skap | Fjäråskupan

Skal du pusse opp kjøkkenet, eller har du kanskje akkurat kjøpt ny bolig? Da er valget av kjøkkenvifte en av de mange og viktige avgjørelsene du må ta. En løsning som fungerer godt i de aller fleste hjem er den klassiske, skapmonterte kjøkkenventilatoren.Det er mange gode grunner til at det fortsatt er så populært med montering av ventilator i skap. Her tar vi en titt på ting du bør være klar over angående hvordan montere ventilatorskap, og noen av de mange fordelene skapventilatorer bringer med seg inn på kjøkkenet ditt.

Gammel traver – eller ikke?

Du tenker kanskje at den tradisjonelle skapmonterte viften er litt gammeldags og trøtt. Men sånn er det ikke lenger. Moderne teknologi og innovasjon har tatt det å montere ventilator i skap til tidligere uante høyder, både når det gjelder brukervennlighet, strømeffektivitet, støynivå og design.

Modellen Retro, for eksempel, klarer kunststykket både å peke tilbake til det klassiske kjøkkenviftedesignet, samtidig som den har en tydelig oppgradert og moderne formspråk. Det beste fra to verdener! I tillegg er den utstyrt med en strømeffektiv motor med lavt støynivå. En klassisk, men tidsriktig viftemodell. Hvis du ikke har peiling på hvordan montere ventilatorskap, anbefales en modell som Retro, som er lettmontert og kommer med grundig bruksanvisning.

Populær med god grunn

Mye av grunnen til at klassisk montering av ventilator i skap fortsatt er så populær, er rett og slett fordi den fungerer godt i de aller fleste hjem, og gjør jobben sin på en svært effektiv måte. Alt du trenger for å montere ventilator i skap, er et skap over komfyren med tilgang på stikkontakt, og det finner man i de fleste kjøkkeninnredninger. Denne ventilatortypen er også enklere å bytte ut, vedlikeholde og rengjøre enn for eksempel en takmontert modell, som er utenfor umiddelbar rekkevidde.

Nå lurer du kanskje på hvordan du best kan plassere og montere ventilator i skap? Heng med videre, så finner du kjekke tips til hva du bør tenke på når du skal montere ventilatorskap steg-for-steg.

Hvordan montere ventilatorskap på en enkel og praktisk måte

Når du først har bestemt deg for hvilken modell og type skapkjøkkenvifte du vil ha, er det på tide å tenke på monteringen. Montering av ventilator i skap trenger ikke være noen vanskelig prosess, og svært mange forhandlere tilbyr også monteringshjelp mot en liten ekstra kostnad. Riktig montert vil en slik ventilator kjøle ned et varmt kjøkken, og redusere energikostnadene i tillegg.

Ting å tenke på når du skal montere ventilator i skap

  • Kontroller at skapet er stort nok til å romme viftemotor og eventuelt avtrekksrør, og at du har tilgang på stikkontakt.
  • Korrekt plassering av ventilatoren er essensielt. Du må sørge for å måle opp nøyaktig. Det er viktig at ventilatoren sitter så rett over komfyren som mulig.
  • For at ventilasjonen skal være så effektiv som mulig, bør du aller helst plassere viften i et hjørne, da blir luftstrømmen minimalt forstyrret. Eventuelt kan du montere sidevanger som beskytter luftstrømmen.

Til slutt; husk at hvis du føler deg usikker på hvordan montere ventilatorskap, finnes det mye god hjelp å få. Kontakt en forhandler i dag for mer informasjon.

Emir-Product

DISKRET

Enigma-Product

STRAM

Enigma-Product

STIL