For hånd, for hjem

about-us-image about-us-image about-us-image

Godt håndverk er grunnen som Fjäråskupan hviler på. Hver ventilatorhette som produseres, er unik. Design og produksjon skjer for hånd og på stedet i vår egen fabrikk i Torslanda utenfor Göteborg. Våre blikkenslagere sørger for at form og funksjon samspiller. Vi vil påstå at de er blant de aller beste i bransjen når det gjelder å forme det harde og uberegnelige metallet til en nøye bearbeidet innredningsdetalj med funksjon i verdensklasse.

30 år med svensk håndverk

Vår historie ble innledet 1989 av Ingvar Turefeldt i det lille tettstedet Fjärås fire mil sør for Göteborg. Den første ventilatorhetten, en forgjenger til dagens modell Exklusiv, ble utviklet, produsert, solgt og distribuert av Ingvar selv. Kvalitetstenkning, fleksibilitet og lydhørhet for hva kundene ville ha, preget tidlig virksomheten, og den vokste raskt. I 2008 flyttet Fjäråskupan inn i sine nåværende lokaler i Torslanda, og det muliggjorde ytterligere ekspansjon.

Fleksibilitet er fremtiden

I dag er Fjäråskupan en av Sveriges ledende produsenter av kjøkkenventilatorer. Ingvars lydhørhet for kundenes behov lever videre og derfor finnes det ingen standardventilatorer i Fjäråskupans sortiment. I stedet produseres alle ventilatorer på bestilling i vår egen fabrikk, av vårt eget personale som behersker håndverket perfekt. Når du bestiller en ventilatorhette, har du med andre ord uendelige valgmuligheter når det gjelder alt fra farge og form til størrelse. Alle ventilatorhette er forskjellige og ingen størrelser eller formater er for vanskelige – alt for at den skal passe perfekt på hedersplassen i ditt kjøkken.